Baby | Skalaris Health

het

meest

zuivere.

voor de

gevoeligste

huid.

Kleine hoeveelheden chemische stoffen kunnen zich snel opstapelen tot een hoeveelheid die schadelijke gevolgen kan hebben.

Contact met chemische stoffen is een probleem dat ons allen raakt, maar sommige groepen zijn hier natuurlijk gevoeliger voor. 

Kinderen en baby's zijn bijzonder kwetsbaar voor de effecten van chemische stoffen, en het voorkomen van een blootstelling aan schadelijke chemische stoffen kan gezondheidsproblemen op latere leeftijd voorkomen.

Daarom kiezen wij voor de puurste, meest effectieve en onbewerkte natuurlijke en biologische ingrediënten!

Pure, onbewerkte ingrediënten

Veel "natuurlijke" producten zijn chemisch bewerkt zodat ze minder effectief zijn of zelfs schadelijk kunnen zijn 

Het feit dat een creme in een tube zit in plaats van een vacuumpompje, zoals bij onze producten, geeft eigenlijk al aan dat het meer bewerkt, en minder puur is.

 

Wij voegen geen kunstmatige conserveringsstoffen toe, en bewerken onze natuurlijke ingrediënten niet, waardoor ze sneller bederven bij contact met zuurstof!

Zeoliet

Wat onze producten zo bijzonder maken zijn niet alleen de natuurlijke ingrediënten. Wij gaan nog een stap verder door toevoeging van het extreem ontgiftende vulkanische mineraal zeoliet!

3

4

Waarom skalaris?

1

2

Natuurlijk & Biologisch

Meer dan 60% van de stoffen die op de huid worden gesmeerd komt in de bloedsomloop terecht, ook de chemische en toxische stoffen die een gevaar vormen voor de gezondheid.

Het is dus van groot belang om geen belastende chemische stoffen tot je te nemen, maar enkel natuurlijke!

Geen parfum

Het woord "parfum" is een cocktail van ingrediënten, waaronder schadelijke chemische stoffen die vaak de oorzaak zijn van een allergische reactie. Zeker voor babyproducten is het dus belangrijk deze te vermijden!

Bij ons ruik je alleen de natuurlijke geur van planten, bloemen en kruiden!

Waarom verdient de babyhuid het beste?

 

De huid van een baby heeft een dikte van ongeveer 40 tot 60% van die van een volwassene en is dus veel kwetsbaarder en laat meer stoffen door. Zowel goede als schadelijke.

Daarbij is de huidoppervlakte/lichaamsgewicht ratio 5 keer groter dan bij volwassenen. 

De combinatie van de dunnere huid en het relatief grote huidoppervlak maakt de huid dus bijzonder kwetsbaar. 

Als je hierbij bedenkt dat de gemiddelde baby in de eerste levensmaanden met met 48 chemische stoffen in aanraking komt, waarvan niet duidelijk is welke schadelijk kunnen zijn en welke niet, maakt het iets om bewust bij stil te staan.

01. Lotion

03. Oil

02. Cream