100% Natuurlijke en Biologische Babylotion

Baby Lotion

Baby

Lotion

De allrounder van de collectie. Heeft een heerlijk zachte kokosgeur en is ook erg populair onder moeders. De zachtste van onze drie babyproducten, zowel in geur als in werking, en daarom een goede keuze als dagelijkse verzorging van de babyhuid!

 

De natuurlijke en biologische lotion beschermt en voedt de huid, zonder dat het de poriën verstopt. De pure natuurlijke babylotion biedt de delicate babyhuid waardevolle voedingsstoffen en vocht, zonder dat het een vettige laag achterlaat.

Wanneer te

gebruiken?

De Baby Lotion is ideaal voor de dagelijkse verzorging van baby's en kinderen. Het is het minst oliehoudende en meest zachte product van onze babylijn, en daarom uitermate geschikt voor een dagelijks gebruik om de babyhuid gezond te houden! Perfect om na een bad te gebruiken!

 

De lotion kan over het gehele lichaam en hoofd worden aangebracht, en is ook erg geschikt voor een droge huid en in het luiergebied. 

Bloemen, planten en vruchten

Van de volgende bloemen, planten en vruchten zijn extracten getrokken en toegevoegd

Olië

van deze ingrediënten hebben we olie geperst en toegevoegd aan de lotion.

Olijfolie

Kokosnootolie

Rozemarijn

Natuurlijke essentiele olien 

Wat onze producten zo bijzonder maken zijn niet alleen de natuurlijke ingrediënten. Wij gaan nog een stap verder door toevoeging van het extreem ontgiftende vulkanische mineraal zeoliet!

Kamillebloem

Zeoliet

  • Leuconostoc/Radijswortel Ferment

  • Dehydroacetic Acid and Benzyl Alcohol

Natuurlijke conserveringsstoffen

Zeewier

Aloe Vera

Vlierbes

Goudsbloem

Pijlwortel

Cacaoboter

Een olie is “essentieel” in de zin dat het “de essentie van” de karakteristieke geur van de plant bevat waar het van wordt gewonnen. We gebruiken ze dan ook om de cremes op een natuurlijke manier aantrekkelijk te laten ruiken!

D-Limonene

Linalool

Onze babyproducten

Onze babylijn bestaat uit 3 producten, elk met andere eigenschappen.

Lees er meer over op de productpagina's!

Lotion

Oil

Cream