100% Natuurlijke en Biologische Baby Olie

Baby Oil

Wanneer te gebruiken?

Baby

oil

De Oil is het derde product in onze babycollectie. Zoals de naam al aangeeft is het de meest oliehoudende van de drie, en daarom geschikt voor de droogste babyhuid.

Gemaakt uit hydraterende oliën en kalmerende kruiden om de gevoeligste babyhuid te verzorgen en te voeden. De biologische olijf- en kokosolie verzachten en hydrateren zelfs de droogste babyhuid. De milde geur van kamille kalmeert, terwijl de goudsbloem beschermt en verzacht. Daarbij is het verrijkt met aloe vera en vitamine E om de huid zacht, soepel en gezond te houden.

De Oil is wat dikker en vettiger dan de Lotion en Cream;  waardoor hij goed hydrateert en kan fungeren als extra bescherming voor de gevoelige babyhuid.

 

Bovendien kan hij kan vocht in de huid goed vasthouden vasthouden, wat het uitermate geschikt maakt voor een droge babyhuid die wat extra aandacht nodig heeft.

Bloemen, planten en vruchten

Van de volgende bloemen, planten en vruchten zijn extracten getrokken en toegevoegd

Olië

van deze ingrediënten hebben we olie geperst en toegevoegd aan de olie.

Olijfolie

Kokosnootolie

Rozemarijn

40 tot 60%

  • Leuconostoc/Radijswortel Ferment

  • Dehydroacetic Acid and Benzyl Alcohol

Natuurlijke conserveringsstoffen

Kamillebloem

De huid van een baby heeft een dikte van ongeveer 40 tot 60% van die van een volwassene. Hij is dus veel kwetsbaarder en laat meer stoffen door. Zowel goede als schadelijke.

Als je hierbij bedenkt dat de gemiddelde baby in de eerste levensmaanden met met 48 chemische stoffen in aanraking komt, waarvan niet duidelijk is welke schadelijk kunnen zijn en welke niet, is het iets om bewust bij stil te staan.

Daarom kiezen wij voor de puurste, meest effectieve en onbewerkte natuurlijke en biologische ingrediënten!

Cacaoboter

Aloe Vera

Vlierbes

Goudsbloem

Linalool

Zeoliet

Een olie is “essentieel” in de zin dat het “de essentie van” de karakteristieke geur van de plant bevat waar het van wordt gewonnen. We gebruiken ze dan ook om de cremes op een natuurlijke manier aantrekkelijk te laten ruiken!

Overige natuurlijke ingrediënten

Gele bijenwas

Kruidenwas (Cetearyl Alcohol)

Vitamine E

Water

Wolvet

Zeoliet

D-Limonene

Natuurlijke essentiele olien 

Wat onze producten zo bijzonder maken zijn niet alleen de natuurlijke ingrediënten. Wij gaan nog een stap verder door toevoeging van het extreem ontgiftende vulkanische mineraal zeoliet!

Onze babyproducten

Onze babylijn bestaat uit 3 producten, elk met andere eigenschappen.

Lees er meer over op de productpagina's!

Lotion

Oil

Cream