blad-achter.jpg

Vitamine

C Serum

Een goed Vitamine C serum is de sleutel tot een stralende en gezonde huid

Vitamine C is essentieel voor veel cel- en huidfuncties, waaronder collageenproductie, het behoud van de kracht en stevigheid van de huid, wondgenezing en bescherming tegen vrije radicalen en UV-straling.

De sleutel tot een

stralende huid

Méér dan alleen vitamine C

Naast vitamine C hebben we verschillende andere vitaminen en waardevolle ingrediënten toegevoegd, zoals vitamines B3, B5, E, A, Astaxanthine, en MSM, die elkaar aanvullen en versterken. Dit maakt het tot een buitengewoon compleet en veelzijdig serum!

Als krachtige antioxidant neutraliseert vitamine C vrije radicalen in de huid. Vrije radicalen, die gevormd worden door bijvoorbeeld de zon, vervuiling, stress en roken, beschadigen het DNA van de cel, wat kan leiden tot vroegtijdige veroudering en huidkanker. Vitamine C stimuleert ook de collageenproductie en gaat celbeschadiging tegen, wat helpt om de huid steviger en jonger te houden, en zelfs helpt om bruine vlekken en pigmentvlekken te vervagen en te voorkomen.

Combinatie met vitamine E

Onderzoek toont aan dat de combinatie van vitamine C en E de effectiviteit ervan op vrije radicalen sterk vergroot. In onze serum zit beide!

Vitamine C helpt om vroegtijdige rimpels te verminderen door de groei van collageen te stimuleren. Collageen is een eiwit dat structuur en elasticiteit aan de huid geeft.

Een onderzoek uit 2015 heeft aangetoond dat het toepassen van een 5% vitamine C oplossing gedurende 6 maanden (hetzelfde percentage als in onze serum), de huiddikte hielp vergroten in vergelijking met een placebo-oplossing.

 

Een dikkere, collageenrijke huid is minder gevoelig voor rimpelvorming dan een dunnere huid!

Effectief tegen rimpels

Astaxanthine

's werelds krachtigste antioxidant

Astaxanthine is de koning onder de antioxidanten. Het is namelijk 6000 keer effectiever in het opruimen van vrije radicalen dan vitamine C en 550 keer effectiever dan vitamine E, zoals in dit onderzoek te lezen is.

Dit betekent dat het helpt om de huid door de gehele huidlaag heen te beschermen tegen de schade door vrije radicalen, die mede verantwoordelijk is voor het huidverouderingsproces.

 

Bovendien helpt Astaxanthine de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en verbetert het de elasticiteit van de huid door de gezonde werking van de huidcellen te ondersteunen.

Aan de serum is ook Vitamine B3 (Niacinamide) toegevoegd. Dit heeft geweldige resultaten voor de huid!

Je hebt misschien weleens gehoord dat je je poriën niet kunt krimpen. Met vitamine B3 is dit echter wel mogelijk! Zoals de Dermatology  Times verwoordt: "Het vermindert de poriegrootte en verbetert de huidstructuur." Een ander onderzoek, geciteerd in Cosmeceuticals en Cosmetic Practice, heeft aangetoond dat Niacinamide de poriegrootte en de hobbelige huidstructuur aanzienlijk vermindert.

Dit komt door het vermogen van Niacinamide om de talgproductie te verminderen. Poriën zien er altijd groter uit als ze vol zitten met talg en dode huid. Met minder talg zullen ze dus minder groot zijn. En met kleinere poriën ziet de huidstructuur er zachter en gladder uit.

Verkleint

poriën

Er zijn honderden, zo niet duizenden merken die “natuurlijke“ huidverzorging verkopen, maar weinige hiervan maken de claim echt waar.

 

Het is namelijk veel aantrekkelijker om te werken met “natuurlijke” ingrediënten die chemisch bewerkt of verhit zijn. Ze mogen “natuurlijk” genoemd worden, maar zijn dit niet meer. Ze zijn echter wel goedkoper en bovendien makkelijker te verwerken omdat ze minder snel bederven en stabieler zijn dan volledig natuurlijke ingrediënten. Dit gaat ten koste van de natuurlijke werking; chemisch bewerkte ingrediënten kunnen zelfs een schadelijke werking krijgen

Het is daarom goed om je af te vragen hoe “natuurlijk” de crème is die in een tube of een potje zit en waar elke dag huidvet en zuurstof mee in aanraking komt. Dit zou de levensduur van het product aanzienlijk moeten verminderen, maar doet dit niet. 

De meest pure

& zuivere kwaliteit

Het vacuümpompsysteem zorgt ervoor dat er geen zuurstof of huidvet bij het product kan komen.

Conservering met respect voor het product

Natuurlijke conserveringsstoffen

Naast het gebruik van vacuümpompjes zorgen wij er niet voor dat de producten houdbaar zijn door het verhitten en chemisch bewerken  van onze natuurlijke ingrediënten, maar door natuurlijke conserveringsstoffen toe te voegen, zoals radijswortelferment, citroenzuur en zilvercitraat, die een antibacteriële werking hebben en de natuurlijke ingrediënten bij afwezigheid van zuurstof stabiel en houdbaar maken.

Vacuümpompjes

Wij willen geen enkele concessies doen aan de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten. Onze producten zitten daarom in vacuümpompjes zodat er absoluut geen zuurstof bij kan komen. Wanneer dit wel het geval zou zijn bederft de crème binnen enkele dagen, zoals elk écht natuurlijk ingrediënt zou doen.

Onverhit,

onbewerkt

biologisch

Waar mogelijk kiezen we voor CO2-extractie; een kostbaar proces waarbij de integriteit van warmtegevoelige bestanddelen wordt gewaarborgd en de kwaliteit en geur zo puur mogelijk blijven!

Onze producten zijn gemaakt van onverhitte, onbewerkte ingrediënten die zo veel mogelijk lokaal geoogst en biologisch gecertificeerd zijn.

Wat zit er in?

 • Als krachtige antioxidant neutraliseert het vrije radicalen

 • Stimuleert de aanmaak van collageen, wat de huid jong en soepel houdt.

Vitamine B5

Panthenol

 • 6000 keer effectiever in het opruimen van vrije radicalen dan vitamine C en 550 keer effectiever dan vitamine E

 • Beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en verbetert het de elasticiteit.

Astaxanthine

Rode alg extract

Alle

Ingrediënten

Water

Aqua (Water)

Pijlwortel

Maranta Arundinacea (Arrow root)
Extract*

Zeewier

Algae (Sea Weeds) Extract,

Kokosolie

Cocos Nucifera (Coconut) Oil*

Vitamine C

Ascorbic Acid

Vitamine b5

Panthenol

Vitamine B3

Niacinamide

Zwarte Komijnzaadolie

Nigela Sativa (Black Cumin) Seed Oil*

Vitamine A

Retinyl Palmitate

 

Vitamine E

Tocopherol

Granaatappelpit

Punica Granatum (Pomegranate) Sterols

 

Xanthan gom

Xanthan Gum

MSM

Methylsulfonylmethane

 

May Chang olie

Litsea Cubeba (Litsea) Oil*

 

Kokospulp

Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*

Citroenzuur en zilvercitraat

Citric Acid (and) Silver Citrate

Astaxanthine

Haematococcus Pluvialis (Astaxanthin) Algae Extract

Linalool

Linalool**

 

d-limonene

d-Limonene**


*gecertificeerde biologische landbouw
**natuurlijke essentiële oliën

Vitamine C

ascorbinezuur

MSM

C

Vitamine B3

Niacinamide

 • Verkleint poriegrootte en maakt de huid zachter en gladder.

 • Verhoogt het vochtgehalte in de hoornlaag en versterkt de huid.

B3

Vitamine A

Retinyl Palminaat

B5

A

 • Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen, wat rimpelvorming vermindert. Daarbij helpt het om ouderdomsvlekken te verlichten.

 • Erg effectief in de aanpak van acné door de ontstekingsremmende eigenschappen en het reinigen van verstopte poriën.

Vitamine E

Tocopherol

E

 • beschermt de huid tegen schadelijke effecten van chemicaliën en zonnestralen, waardoor de verspreiding van vrije radicalen wordt voorkomen.

 • Helpt om ruwe huid lichter en gladder te maken door de celmembranen en de celregeneratie te stimuleren, en is daarmee effectief tegen ouderdomsvlekken.

MSM

Methylsulfonylmethaan

 • fungeert als de "lijm" die onze aminozuurketens - oftewel de bouwstenen van alle weefsels - bij elkaar houdt.

 • verbetert de doorlaatbaarheid van de celwand, waardoor vitale voedingsstoffen naar de cellen kunnen stromen.

 • Werkt als een vochtinbrenger door vocht in de huid aan te trekken en vast te houden.

 • Dringt door tot de diepere huidlagen en verbetert de huidbarrierefunctie.