anti-age-plus-3.jpg

Moleculaire

huidverzorging

Alléén natuurlijk

is niet goed genoeg

 

Er zijn tegenwoordig duizenden merken die natuurlijke huidverzorging maken. Wij vinden dat alléén natuurlijk zijn niet genoeg meer is. 

 

Daarom leggen wij ons toe op het combineren van de meest pure en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd zijn, met de laatste en krachtigste wetenschappelijk onderbouwde elementen die essentieel zijn in het behoud van een gezonde huid.

Wij werken alleen met de meest pure CO2 extracten & koudgeperste oliën van zo veel mogelijk in het wild geplukte en biologische planten en  vitamines & mineralen uit de beste laboratoria in europa en de VS.

Productieproces

Pure CO2 extracten

voedingswaarde te behouden, voedingsstoffen en nuttige plantaardige bestanddelen onder hoge hitte kunnen worden afgebroken.

Koudgeperste Olien

voedingswaarde te behouden, voedingsstoffen en nuttige plantaardige bestanddelen onder hoge hitte kunnen worden afgebroken.

Wildgeplukt en biologisch

Zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd.

Hoogwaardige huideigen stoffen

Vitaminen, mineralenfermenten, peptiden, hyaluronzuur, prebiotica en ..... die huideigen en natuurlijk gecertificeerd zijn, afkomstig van de beste laboratoria in de EU en VS.

Lage mengsnelheid 

De moleculaire structuur blijft intact en de werkzame stoffen in de ingredienten worden niet aangetast.

Lage mengtemeratuur

Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingredienten intact.

Ingrediënten

anti-age-plus-3.jpg

Meer dan alleen natuurlijk.

Alleen natuurlijk is niet goed genoeg. Wij proberen de beste en meest pure ingredienten te combineren met 

Natuurlijk verkregen peptides, ceramides, huideigen barriereversterkende lipiden, mineralenfermenten die de basis leggen, huideigen hyaluronzuur in dreie verschillende moleculaire gewichten en vele verschillende vitaminen in de meest pure vorm van de beste laboratoria in europa en de vs.

Zoals natuurlijk verkregen peptides, ceramides, huideigen barriereversterkende lipiden, mineralenfermenten die de basis leggen, huideigen hyaluronzuur in dreie verschillende moleculaire gewichten en vele verschillende vitaminen in de meest pure vorm van de beste laboratoria in europa en de vs.

Alleen kijken naar "natuurlijke" ingrediënten is niet genoeg, het is ook belangrijk om te weten hoe effectief ze zijn. 

Daarom leggen wij ons toe op het combaineren van de meest pure en hoogwaardige natuurlijke ingredeinten die zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecerticiceerd zijn met de laatste en krachtigste wetenschappelijk onderbouwde elementen die essentieel zijn in het behoud van een gezonde huid.

Samenwerking tussen

natuur en wetenschap

Wij proberen de beste en meest pure ingredienten te combineren met de laatste en meest hoogstaande natuurlijke en huideigen ingredeinten, 

Hoogwaardige

Ingredienten

 

Voorbeelden van de meest hoogstaande en hoogwaardige ingredienten die de wereld van de huidverzorging te bieden heeft.

uniek

Technisch procede

 

De ingrediënten worden verwerkt op lage temperatuur en mengsnelheid, waardoor de moleculaire structuur intact blijft

Bekijk alle

Producten

 

Ga naar een overzicht van alle producten die we aanbieden.

Uniek

Technisch

procede

Het verwarmen, samenvoegen en mengen van ingrediënten verandert de eigenschappen en kan de moleculaire balans significant beïnvloeden. 

 

Er moet een keuze gemaakt worden tussen het mengen op hoge snelheid, waarbij de moleculaire lading verandert, of het toevoegen van (co-)emulsificatoren en stabilisatoren om een homogene creme te krijgen. Beide opties tasten de kwaliteit van het eindproduct aanzienlijk aan.

Naast de fysieke eigenschappen van de ingredienten is het ook belangrijk om te kijken wat er op moleculair en chemisch niveau gebeurt als je de ingredienten verwerkt tot een creme. 

Na 20 jaar

Geperfectioneerd

Na 20 jaar testen en aanpassen hebben we een technisch procede geperfectioneerd waarbij we alleen gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen, en waarbij we bovendien de mengsnelheid en de temperatuur laag houden.

 

Hierdoor wordt de integriteit van de ingrediënten niet aangetast en blijft de moleculaire balans ongewijzigd.

 

Op deze manier bereiken we een ongeëvenaarde puurheid en effectiviteit van onze producten!

 

Hyaluronzuur

in 3 moleculaire gewichten

blend formula with optimal concentration of low and high weighted hyaluronic acid molecules that bind moisture and replenish skin, providing long-term hydration and more supple-looking skin. When used regularly, this serum is an effective means of reducing the look of wrinkles caused by 

Laag moleculair gewicht

 • Werkt op lange termijn

 • Wordt opgeslagen in het bindweefsel van de huid

 • Heeft een blijvend anti-rimpel effect

 • Werkt in diepere lagen van de huid

 • Regenererend

Hoog moleculair gewicht

 • Werkt slechts kortstondig

 • Vormt een hydraterende laag op het huidoppervlak

 • Heeft ontstekingsremmende effecten

Gemiddeld moleculair gewicht

 • Wordt opgeslagen in het bindweefsel van de huid

 • Werkt op lange termijn

 

Vitamine F

Vitamine F is essentieel in het versterken van de huidbarriere en het voorkomen van waterverlies.

Vitamine F is de term die gebruikt voor linolzuur (omega 6) en linoleenzuur (omega 3). Het zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat ons lichaam zelf niet kan produceren. Ze zijn echter wel noodzakelijk voor het behoud van functies in ons lichaam, waaronder de gezondheid van de huid. 

Versterkt de huidbarriere

Om gehydrateerd te blijven, heeft de huid een mechanisme nodig om water in de huidlagen op te vangen, zodat het niet uit de cellen kan verdampen.

 

Vitamine F is belangrijk in het in stand houden van de barrièrefunctie door het vasthouden van water, het binnenhouden van essentiële voedingsstoffen en het buiten houden van gifstoffen. 

Essentieel voor de aanmaak van ceramide
Vitamine F fungeert als een bouwsteen van ceramiden, die een soort lipide zijn die helpen om het huidcelmembraan te maken. Zowel LA als ALA beïnvloeden de immuunreacties en ontstekingen in ons lichaam; en omdat LA en ALA een grote rol spelen in onze celmembranen en immuungezondheid, spelen ze een grote rol in onze huid.

 

De voordelen van een CO2 extractie

 • Lagere temperatuur: warmtegevoelige componenten blijven intact

 • Uitsluiting van zuurstof: oxidatiegevoelige componenten blijven intact

 • Schoner proces, zowel wat betreft de impact op het milieu als het rendement

 • Langere houdbaarheid van het product 

 • Puurdere kwaliteit en geur in vergelijking met conventionele methoden

Hoogwaardige CO2 extracten

Er zijn verschillende conventionele methoden van extractie. Zo kan een ingrediënt langere tijd in olie geweekt worden, of kunnen door middel van warmte de actieve stoffen geëxtraheerd worden.

 

Wij gebruiken zoveel mogelijk CO2 extracten

In normale toestand is CO2 een gas dat we voortdurend inademen. Met behulp van gespecialiseerde CO2 extractieapparatuur kan koolstofdioxide onder druk worden gebracht tot het vloeibaar wordt. De vloeibare CO2 fungeert dan als oplosmiddel dat de natuurlijke bestanddelen kan oplossen die aanwezig zijn in de ingrediënten.

 

Daarna wordt de CO2 weer onder natuurlijke druk gebracht en keert het terug naar zijn normale gasvormige toestand.

 

Wat overblijft is het CO2-extract

Face

Cleansing Foam

Konjac Spons

Face Toner

Face Toner

Face Toner

Abbesijnse

olie

 • Bevat veel vitamine A en C, wat de huidcellen regenereert.

 • Vol met essentiële vetzuren, wat celwanden sterk houdt en waterverlies vermindert.

 • Gaat collageenafbraak tegen door het enzym MMP-1

 • Bevat veel vitamine A en C, wat de huidcellen regenereert.

 • Vol met essentiële vetzuren, wat celwanden sterk houdt en waterverlies vermindert.

 • Gaat collageenafbraak tegen door het enzym MMP-1

Drievoudig

Hyaluronzuur

Drievoudig

Hyaluronzuur

blurred-monstera-leaves-shadow-white-bac
anti-age-plus-3.jpg

Lichte, maar krachtige natuurlijke en biologische dagcreme zorgt voor de huid met een hele dag hydratatie door een combinatie van voedingsstoffen die een betere vorming van collageen te stimuleren, fijne lijntjes te verminderen en rimpels, voeden en beschermen de huid.

.

De uitzonderlijke combinatie van krachtige en toch verzachtende natuurlijke ingrediÎnten zoals Abbysijnse olie, Rozenbottel, Framboos, Vlierbes en AloÎ Vera, gecombineerd met essentiÎle vetzuren (Linoleenzuur en Linolzuur) en hyaluronzuur, dringt diep door in de huid om water aan te trekken en te binden. 

Exotisch geurend door frisse May Chang en kalmerende Jasmijn, onze dagcrËme is een uitzonderlijke begin je dag.

Licht en toch krachtig

Moleculaire

huidverzorging

Alleen natuurlijk is niet goed genoeg.

 

Er zijn tegenwoordig duizenden merken die natuurlijke huidverzorging maken. Wij vinden dat alleen natuurlijk zijn niet genoeg meer is. Daarom leggen wij ons toe op het combaineren van de meest pure en hoogwaardige natuurlijke ingredeinten die zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecerticiceerd zijn met de laatste en krachtigste wetenschappelijk onderbouwde elementen die essentieel zijn in het behoud van een gezonde huid.

Ingredienten

- Pure CO2 extracten

- Koudgeperste Olien

- Zoveel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd.

- Vitaminen, mineralenfermenten, peptiden, hyaluronzuur, prebiotica en ..... die huideigen en natuurlijk gecertificeerd zijn.

Productieproces

- Lage mengsnelheid 

- Lage mengtemeratuur

Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingredienten intact.

Wij werken alleen met de meest pure Co2 extracten & koudgeperste oliën van zo veel mogelijk in het wild geplukte en biologische planten en  vitamines & mineralen uit de beste laboratoria in europa en de VS.