100% Natuurlijke, Biologische & Veganistische Zonnebrandlotion

Zonnebrand

lotion spf 30

Natuurlijk.

Biologisch.

Vegan.

Onze 100% natuurlijke, biologische en veganistische zonnebrandcreme beschermt tegen de zon en stimuleert het herstellend vermogen van de huid om de dagelijkse benodigde hoeveelheid vitamine D aan te maken.

De bescherming is gebaseerd op zinkoxide mineralen die de zon reflecteren zonder gebruik te maken van nanodeeltjes.

Zonnebrandlotion SPF 30

Zonnebrandlotion wordt vaak in grote hoeveelheden opgebracht, en op grote delen van het lichaam. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat chemische varianten enorm slecht zijn voor het lichaam.

 

Maar waarom eigenlijk? En waarom zijn natuurlijke beter?

Waarom is natuurlijk zoveel beter dan chemisch?

Geen nanodeeltjes, maar toch Geen witte waas!

Veel natuurlijke minerale zonnebrandlotions laten een witte waas achter op de huid door de grootte van de zinkdeeltjes. Hierdoor zijn fabrikanten begonnen met het verkleinen van de deeltjes, ook wel bekend als nanodeeltjes.

 

Er is echter veel kritiek op deze nanodeeltjes, omdat ze de huid kunnen binnendringen en potentieel schadelijk kunnen zijn.

Speciaal bewerkingsproces

Door een speciaal bewerkingsproces hebben we ervoor gezorgd dat de grotere zinkdeeltjes niet samenklonteren, terwijl veel nanodeeltjes in andere producten dit wel doen, wat grotere gehelen vormt.

 

Dit zorgt ervoor dat er geen witte waas op de huid achterblijft, ondanks de grotere zinkdeeltjes!

Bloemen, planten en vruchten

Van de volgende bloemen, planten en vruchten zijn extracten getrokken en toegevoegd

Duizendbloem

Citroenzuur

Olië

van deze ingrediënten hebben we olie geperst en toegevoegd aan de lotion.

Olijfolie

Wortelolie

Kokosnootolie

Frambozenpitolie

Cacaoboter

Granaatappel

Goudsbloem

Sesamzaadolie

Duindoorn

Carnaubawas

Sheaboter

Alle Ingrediënten

Als overzicht staan hier alle ingrediënten die erin zitten, met de INCI lijst.

Inci lijst

Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Punica Granatum Sterols, Theobroma Cacao Seed Butter, Copernicia Cerifera Wax, Butyrospermum Parkii, Daucus Carota Sativa Root Oil*, Zeolite, Xanthan Gum, Cocos Nucifera Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Achillea Millefolium Extract, Hippophae Rhamnoides Pulp Extract*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Cocos Nucifera Pulp Extract*, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Silver Citrate, Limonene**, Linalool**

Water, Sesamzaadolie*, Olijfolie*, Zinkoxide, Granaatappel, Cacaoboter, Carnaubawas, Sheaboter, Wortelolie*, Zeoliet, Xanthan Gum, Kokosolie*, Goudsbloem*, Duizendblad, Duindoorn*, Frambozenpitolie*, Kokospulp*, Glyceryl Stearaat Citraat, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Citroenzuur, Glyceryl Caprylaat, Zilvercitraat, Limonene**, Linalool**

*van gecertificeerde biologische teelt

**van natuurlijke essentiële oliën

Als actief ingredient gebruiken wij zinkoxide

De beste bescherming

Zinkoxide is een natuurlijk mineraal dat de meest veilige en meest effectieve bescherming geeft tegen UV straling.

 

In tegenstelling tot chemische zonnebrandlotions vormt zinkoxide een onzichtbare fysieke barrière op de huid en reflecteert het de zonnestralen in plaats van dat het ze absorbeert.

 

Zinkoxide is niet toxisch en is veel geschikter voor gevoelige huid dan chemische zonnebrandlotion.

Naast het feit dat zinkoxide een van de weinige niet-chemische ingrediënten is, biedt het ook nog eens de beste bescherming tegen UV straling volgens Amerikaans FDA onderzoek!

Volledig natuurlijk

Zinkoxide is een volledig natuurlijk ingredient en kan worden gevonden in de aardkorst als het natuurlijke mineraal Zinkiet.

 

De gewonnen Zinkiet wordt gesmolten, verdampt en gekoeld om zink deeltjes te maken. Deze deeltjes voegen we dan toe aan de lotion!

Zinkoxide

Zeoliet

Wat onze producten zo bijzonder maken zijn niet alleen de natuurlijke ingrediënten.

 

Wij gaan nog een stap verder door toevoeging van het extreem ontgiftende vulkanische mineraal zeoliet!

Zonnebrandlotion SPF30

€ 29,95Prijs

Verpakking

De verpakking proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Inkt

De inkten die gebruikt worden zijn op basis van plantaardige oliën, en zijn volledig composteerbaar. Daarnaast wordt er gedrukt zonder water, wat een manier van drukken is die maar weinig voorkomt en duizenden liters water per jaar bespaart. Bij deze manier van drukken zijn er geen toevoegingen (IPA) nodig om de inkt te laten drogen, wat zorgt voor een veel lagere CO2 uitstoot.

Karton

Zo gebruiken we bijvoorbeeld karton dat gemaakt is van landbouwafval. De bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden vermalen en verwerkt tot karton!