Onze Natuurlijke en Biologische Toner is een fantastische basis

De perfecte basis

Onze natuurlijke toner is een fantastische aanvulling op elke huidverzorgingsroutine. Toners zijn vloeibare vochtinbrengers die worden aangebracht na de reiniging en voordat u de serum en andere cremes aanbrengt.

 

Het bevat veel heilzame ingrediënten zoals antioxidanten, vochtinbrengers, exfolianten en ontstekingsremmers die de huid diep binnendringen, terwijl het dode huidcellen en overtollige olie verwijdert.

Het herstelt de pH-balans


Onze huid is van nature zuur, meestal met een pH-balans tussen vijf en zes (op een schaal van 0 tot 14). Maar dat evenwicht kan na het reinigen verstoord worden door de alkalische aard van zeep. Als dit gebeurt, moet je huid overuren maken om weer op het normale niveau te komen (en dat kan resulteren in olie). Het gebruik van een toner kan helpen om dit evenwicht snel te herstellen!

Het Beschermt

de huid


Toners kunnen helpen bij het sluiten van de poriën en het sluiten van de cellen na het reinigen, waardoor de penetratie van onzuiverheden en milieuverontreinigende stoffen in de huid wordt verminderd. Het kan zelfs chloor en mineralen in leidingwater beschermen en verwijderen.

Waarom gebruik

je een toner?

Het vormt een extra bescherming


De toner helpt bij het sluiten van de poriën en het sluiten van de cellen na het reinigen, waardoor de penetratie van onzuiverheden en verontreinigende stoffen in de huid wordt verminderd!

Het verfrist de huid


Toner kan ook worden gebruikt in plaats van het wassen van uw huid wanneer deze vettig of vuil is. Handig als je onderweg bent!

Wat zit erin?

Klik op een ingredient voor meer informatie

Berberis

Tijm

Goudsbloem

Sint

Janskruid

Inci

lijst

Water

Aqua (Water)

Berberis

Berberis Vulgaris (Berberry) Root Extract

Tijm

Thymus Vulgatis (Thyme) Extract*

Goudsbloem

Calendula Officinalis (Marigold) Extract*

Weegbree

Plantago Lanceolata (Plantain) Leaf Extract*

Sint Janskruid

Hipericum Perforatum (St.John's wort) Herb Extract

Palmarosa olie

Cympogon Martini (Palmarosa) Oil*

Lavendelolie

Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil*

Geraniol

Geraniol**

Linalool

Linalool**

Citral

Citral**

 

d-limonene

d-Limonene**


*ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw
**van natuurlijke  essentiële oliën

168/85

Volgens een onderzoek van de Environmental Working Group komt de huid van vrouwen met gemiddeld 168 chemicaliën in contact. Mannen scoren een stuk lager, maar komen op 85.

Het is goed om te erbij na te denken bij wat je op je huid smeert, en waar mogelijk te kiezen voor natuurlijke varianten!

Lees meer over het belang
van natuurlijke ingrediënten.